Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­­­­praktijk West-Betuwe

   Een deskundige titerbepaling voor uw hond in Meteren

   Home » Titerbepaling hond Meteren

   Als u wilt weten of uw huisdier voldoende beschermd is tegen bepaalde ziektes, is het mogelijk om bij Dierenartsenpraktijk West-Betuwe in Meteren een titerbepaling te laten uitvoeren bij uw hond. Wij bieden voldoende deskundigheid en ervaring. Daarnaast luisteren we goed en vinden we het belangrijk om alle dieren rustig te benaderen. Bij onze praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van gezelschapsdieren zoals honden, katten en konijnen.

   Voor gezelschaps- én landbouwhuisdieren

   Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar

   Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

   Een titerbepaling bij uw hond bepaalt welke vaccinaties nodig zijn

   Door het uitvoeren van een bloedonderzoek wordt er gekeken of uw hond voldoende beschermd is tegen bepaalde ziektes. Als uw hond een voldoende hoge titer (lees bescherming) tegen Parvo, Hondenziekte of HCC heeft, hoeft hij niet gevaccineerd te worden tegen deze ziektes. Met een titerbepaling bij onze praktijk in Meteren bepaalt u gemakkelijk of uw hond de vaccinaties wel nodig heeft. De vaccinatie van de ziekte van Weil is wel jaarlijks nodig.

   Stel gerust uw vragen aan onze assistentes

   Wilt u een titerbepaling laten doen bij uw hond bij onze praktijk in Meteren, nabij Deil? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur bellen op 0345 57 3211. Wilt u meer eerst meer informatie over een titerbepaling bij uw hond of heeft u vragen over bijvoorbeeld het laten uitvoeren van een sterilisatie of over het gewicht van uw hond? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Onze assistentes helpen u graag verder!

   Paarden en landbouwhuisdieren