Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

   Assistentes

   Ina van Versendaal
   Praktijkmanager

   Ina van Versendaal-van Doorn is al vele jaren werkzaam in een dierenartsenpraktijk. Sinds de fusie van de praktijken Geldermalsen/Beesd/Deil en Waardenburg in 2001 is ze werkzaam bij DAP West Betuwe. Ze heeft altijd met veel plezier als assistente en administratieve kracht in de praktijk gewerkt en per januari 2011 is ze begonnen aan een nieuwe uitdaging binnen de praktijk als praktijkmanager. In haar vrije tijd is ze actief in de paardensport en is ze veel bezig met haar “hobbydieren” in en om het huis.

   Jacqueline Wildemans
   Paraveterinair

   Voor velen is Jacqueline een vertrouwd gezicht, niet alleen achter de balie maar ook houdt zij zich bezig met het apotheekbeheer en kunt u haar regelmatig tegenkomen bij het assistentenspreekuur. Haar 4-jarige opleiding heeft ze gevolgd en afgerond aan het Groenhorst College (inmiddels Aeres College) in Barneveld. Naast haar werk is ze dagelijks in de weer met haar paarden, welke ze dressuurmatig traint en uitbrengt op wedstrijden. Ook in huis aan dieren geen gebrek, een Birmaan en kruising Main Coon maken het geheel compleet. Ondanks haar drukke bezigheden heeft ze tijd kunnen vinden om een opleiding te volgen, inmiddels met goed resultaat afgerond: ICPBC (bitfitting).

   Magda Gijsen
   Paraveterinair

   Na vele jaren als paraveterinair bij een andere praktijk gewerkt te hebben
   is Magda sinds 2014 werkzaam bij onze praktijk. Ondanks haar ziekte (Q-koorts vermoeidheidssyndroom) blijft ze graag aan het werk, het contact met mensen en met dieren zou ze niet willen missen. In haar vrije tijd is Magda druk met haar gezin, haar Dartmoorpony’s (fokkerij) en rest van de beestenboel. Als de tijd het toelaat is ze ook graag te vinden in haar eigen moestuin.

   Suzanne Roman
   Paraveterinair

   In 2015 is Suzanne ons team komen versterken. Haar opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente heeft ze gevolgd en afgerond aan het Groenhorst College (inmiddels Aeres College) in Barneveld. Binnen de praktijk heeft ze veel verschillende werkzaamheden, van de balie tot de operatietafel maar ook kunt u haar regelmatig vinden in de spreekkamer om de dierenarts te assisteren of in het laboratorium. Suzanne is naast haar werk op de praktijk heel actief in de (wedstrijd)mensport met Shetlanders. Met haar katten thuis zal ze zich niet snel vervelen.

   Else de Jongh
   Paraveterinair

   Else volgde haar opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente aan het Wellant College in Houten. Een van de leukste aspecten van het vak vind ze het contact met dieren en uiteraard hun baasjes, ze is dan ook met regelmaat te vinden achter de balie. Daarnaast voert ze regelmatig laboratoriumwerkzaamheden uit. Als ze niet aan het werk is, is ze graag te vinden op de boerderij.

   Corine Zomer
   Paraveterinair

   Na het afronden van haar opleiding paraveterinair dierenartsassistente aan het Wellant College in Houten is Corine ons team per juni 2018 komen versterken. Als ze niet achter de balie zit, is ze druk bezig met andere werkzaamheden binnen de praktijk zoals het assisteren bij operaties of laboratoriumwerkzaamheden. Met drie paarden waarmee ze wedstrijden rijdt en haar 2 honden is ze ook in haar vrije tijd veel tussen de dieren te vinden. Wanneer alle dieren genoeg aandacht gehad hebben, gaat ze graag op pad met haar camera voor haar andere grote passie: fotografie.

   Ingrid van Malssen
   Interieurverzorgster

   Dagelijks, in alle vroegte is Ingrid bezig om het pand weer schoon te maken voor de nieuwe werkdag. Sinds kort heeft ze een nieuwe aanwinst: Een Leonberger pup waar ze heel wat uurtjes per dag mee uit de voeten kan. Haar schoonmaakwerk gecombineerd met werken in een omgeving met mens en dier maakt haar werk een dagelijks plezier.

   Neem contact op

   Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons op 0345 57 3211 of vul het contactformulier in.

   Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.