Team Assistentes

Ina van Versendaal
Praktijkmanager
Ina van Versendaal-van Doorn is al vele jaren werkzaam in een dierenartsenpraktijk.
Sinds de fusie van de praktijken Geldermalsen/Beesd/Deil en Waardenburg in 2001
is ze werkzaam bij DAP West Betuwe. Ze heeft altijd met veel plezier als assistente
en administratieve kracht in de praktijk gewerkt en per januari 2011 is ze begonnen
aan een nieuwe uitdaging binnen de praktijk als praktijkmanager. In haar
vrije tijd is ze actief in de paardensport en is ze veel bezig met haar
“hobbydieren” in en om het huis.

DSC_0406.JPG

Jacqueline Wildemans
Paraveterinair
Voor velen is Jacqueline een vertrouwd gezicht, niet alleen achter de balie maar ook houdt zij zich bezig met het apotheekbeheer en kunt u haar regelmatig tegenkomen bij het assistentenspreekuur. Haar 4-jarige opleiding heeft ze gevolgd en afgerond aan het Groenhorst College (inmiddels Aeres College) in Barneveld. Naast haar werk is ze dagelijks in de weer met haar paarden, welke ze dressuurmatig traint en uitbrengt op wedstrijden. Ook in huis aan dieren geen gebrek, een Birmaan en kruising Main Coon maken het geheel compleet. Ondanks haar drukke bezigheden heeft ze tijd kunnen vinden om een opleiding te volgen, inmiddels met goed resultaat afgerond: ICPBC (bitfitting).

DSC_0206.JPG

Magda Gijsen
Paraveterinair
Na vele jaren als paraveterinair bij een andere praktijk gewerkt te hebben
is Magda sinds 2014 werkzaam bij onze praktijk. Ondanks haar ziekte (Q-koorts vermoeidheidssyndroom) blijft ze graag aan het werk, het contact met mensen en met dieren zou ze niet willen missen. In haar vrije tijd is Magda druk met haar gezin, haar Dartmoorpony’s (fokkerij) en rest van de beestenboel. Als de tijd het toelaat is ze ook graag te vinden in haar eigen moestuin.

DSC_0238.JPG

Suzanne Roman
Paraveterinair
In 2015 is Suzanne ons team komen versterken. Haar opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente heeft ze gevolgd en afgerond aan het Groenhorst College (inmiddels Aeres College) in Barneveld. Binnen de praktijk heeft ze veel verschillende werkzaamheden, van de balie tot de operatietafel maar ook kunt u haar regelmatig vinden in de spreekkamer om de dierenarts te assisteren of in het laboratorium. Suzanne is naast haar werk op de praktijk heel actief in de (wedstrijd)mensport met Shetlanders. Met haar katten thuis zal ze zich niet snel vervelen.

DSC_0274.JPG

Else de Jongh
Paraveterinair
Else volgde haar opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente aan het Wellant College in Houten. Een van de leukste aspecten van het vak vind ze het contact met dieren en uiteraard hun baasjes, ze is dan ook met regelmaat te vinden achter de balie. Daarnaast voert ze regelmatig laboratoriumwerkzaamheden uit. Als ze niet aan het werk is, is ze graag te vinden op de boerderij.

DSC_0450.JPG

Suzanne van Tuyll
Paraveterinair
In mei 2018 is Suzanne het team komen versterken. Na jaren gewerkt te hebben als paraveterinair gezelschapsdieren leek het haar tijd voor een nieuwe uitdaging waarbij ze toch niet volledig afscheid hoefde te nemen van de gezelschapsdieren. Ze houdt zich nu vooral bezig met (de planning voor) de landbouwhuisdieren en paarden.
Omdat ze de gezelschapsdieren niet kan missen is ze ook enkele uurtjes te vinden aan de balie en andere voorkomende werkzaamheden voor de gezelschapsdieren. Naast haar werkzaamheden op de praktijk is ze thuis druk met haar gezin, haar heidewachtel en als het even kan is ze te vinden bij de paarden. Als er dan nog tijd over is, is ze graag te vinden in de sportschool of op het hockeyveld.

DSC_0432.JPG

Corine Zomer
Paraveterinair
Na het afronden van haar opleiding paraveterinair dierenartsassistente aan het Wellant College in Houten is Corine ons team per juni 2018 komen versterken. Als ze niet achter de balie zit, is ze druk bezig met andere werkzaamheden binnen de praktijk zoals het assisteren bij operaties of laboratoriumwerkzaamheden. Met drie paarden waarmee ze wedstrijden rijdt en haar 2 honden is ze ook in haar vrije tijd veel tussen de dieren te vinden. Wanneer alle dieren genoeg aandacht gehad hebben, gaat ze graag op pad met haar camera voor haar andere grote passie: fotografie.

DSC_0180.JPG

Ingrid van Malssen
Interieurverzorgster
Dagelijks, in alle vroegte is Ingrid bezig om het pand weer schoon te maken voor de nieuwe werkdag. Sinds kort heeft ze een nieuwe aanwinst: Een Leonberger pup waar ze heel wat uurtjes per dag mee uit de voeten kan. Haar schoonmaakwerk gecombineerd met werken in een omgeving met mens en dier maakt haar werk een dagelijks plezier.

DSC_0172.JPG