Team Assistentes

Alice de Jong
Paraveterinair
Ik ben sinds 1984 werkzaam als paraveterinair. Eerst bij DAP Geldermalsen/Beesd/Deil na de fusie in 2000 bij DAP West-Betuwe. Mijn werkzaamheden bestaan uit mee opereren , verzorgen van de patiënten,Telefoon aannemen, visites doorgeven , kleine gedeelte administratie en allerlei dagelijkse dingen. Ik doe ook vaak urine en faeces onderzoek wat erg leuk en leerzaam is. Buiten mijn werk help ik mijn man op de sierheesterkwekerij.Verder hebben wij een poes Miep van 18 jaar en een Flatcoated Retriever Google van bijna 4 jaar, waar ik graag mee wandel.


Ina van Versendaal
Praktijkmanager
Mijn naam is Ina van Versendaal-van Doorn. Al vele jaren ben ik werkzaam in een dierenartsenpraktijk en sinds de fusie van de praktijken Geldermalsen/ Beesd/Deil en Waardenburg in 2001 werkzaam bij DAP West Betuwe.
Ik heb altijd met veel plezier als assistente en administratieve kracht in de praktijk gewerkt en per 1 januari 2011 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen als praktijkmanager. In mijn vrije tijd ben ik actief in de paardensport en hou ik me bezig met onze “hobbydieren” in en om ons huis.

Ina Nieuw.jpg

Jacqueline Wildemans
Paraveterinair
Sinds 2008 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk West-Betuwe, nadat ze haar opleiding tot paraveterinair dierenarts assistente heeft afgerond in Barneveld. Met haar opgroeien op een boerderij, is het leuk om op een gemende praktijk te werken. Naast haar algemene taken houd ze zich vooral bezig met assistenten spreekuurtjes; begeleiding bij puppy’s, kittens, senioren, overgewicht, knaagdieren enz. Als extra taak ook het up-to-date houden van de website. Thuis is ze dagelijks in de weer met haar 2 paarden. Ze is fanatiek in drie takken van de sport namelijk dressuur, springen en eventing. Daarnaast heeft ze een Brits Korthaar poes, cavia’s en konijnen. Dus buiten haar werk, thuis ook heerlijk altijd bezig tussen de dieren.


Magda Gijsen:
Paraveterinair
Ik ben sinds januari 2014 parttime werkzaam bij dierenartsen praktijk West-Betuwe tevens val ik in bij ziekte en vakantie van de andere assistenten. Hiervoor heb ik vele jaren als paraveterinair in een andere praktijk gewerkt. Naast mijn werk is mijn grootste hobby natuurlijk mijn drie kinderen en man daarnaast hebben we twee katten en twee honden een Jack-Russel en een Border Collie hiermee doe ik behendigheidssport. Verder hebben wij Dartmoor en Shetlandpony’s waar we mee stamboek fokken en naar exterieur keuringen gaan.

Magda 1.jpg

Suzanne Roman
Paraveterinair
Ik ben Suzanne en werk sinds november 2015 binnen deze praktijk. De opleiding paraveterinair dierenartsassistente heb ik gevolgd op het Groenhorst college in Barneveld. Naast dat ik thuis tussen mijn hond en katten te vinden ben, ben ik ook heel actief in de (wedstrijd)mensport met shetlanders. Binnen de praktijk heb ik werkzaamheden van de balie tot aan de operatietafel maar zult u me ook in de spreekkamer bij de dierenarts kunnen tegenkomen om uw viervoeter vast te houden. Daarnaast houd ik mij ook bezig met werkzaamheden in ons laboratorium, wat ik ook erg leuk vind!

Suzanne.jpg

Ingrid van der Burg
Interieurverzorgster
Is sinds 2010 werkzaam in de praktijk. Dagelijks in de avonduren is ze bezig om het pand weer schoon te maken voor de nieuwe dag! Naast haar werk maakt ze graag grote wandelingen met haar 2 honden, een Duitse Dog en een Sint Bernard. Haar schoonmaakwerk gecombineerd met omgang mens en dier maakt haar werk een dagelijks plezier.

Ingrid website.jpg
2018 © Dierenartsenpraktijk West-Betuwe