Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak

Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

Assistentes

Jacqueline Wildemans
Paraveterinair

Voor velen is Jacqueline een vertrouwd gezicht, niet alleen achter de balie maar ook houdt zij zich bezig met het apotheekbeheer en kunt u haar regelmatig tegenkomen bij het assistentenspreekuur. Haar 4-jarige opleiding heeft ze gevolgd en afgerond aan het Groenhorst College (inmiddels Aeres College) in Barneveld. Naast haar werk is ze dagelijks in de weer met haar paarden, welke ze dressuurmatig traint en uitbrengt op wedstrijden. Ook in huis aan dieren geen gebrek, een Birmaan en kruising Main Coon maken het geheel compleet. Ondanks haar drukke bezigheden heeft ze tijd kunnen vinden om een opleiding te volgen, inmiddels met goed resultaat afgerond: ICPBC (bitfitting).

Magda Gijsen
Paraveterinair

Na vele jaren als paraveterinair bij een andere praktijk gewerkt te hebben
is Magda sinds 2014 werkzaam bij onze praktijk. Ondanks haar ziekte (Q-koorts vermoeidheidssyndroom) blijft ze graag aan het werk, het contact met mensen en met dieren zou ze niet willen missen. In haar vrije tijd is Magda druk met haar gezin, haar Dartmoorpony’s (fokkerij) en rest van de beestenboel. Als de tijd het toelaat is ze ook graag te vinden in haar eigen moestuin.

Amy den Hartog
Paraveterinair

Amy is opgegroeid op een boerderij in Texas, USA. Ze heeft altijd een passie gehad voor dieren groot en klein. Toen ze in2011 naar Nederland kwam heeft ze dan ook de opleiding paraveterinair assistente op het Wellant college in houten gedaan. Amy is bij de kliniek allround, u kan haar zien zitten achter de balie maar ook in de operatiekamer is ze te vinden. In haar vrije tijd is ze ook tussen de dieren te vinden. Is het niet bij de koeien dan is het wel bij haar Franse hangoor konijnen waarmee ze hobbymatig fokt.

Karin Verhaar
Paraveterinair

In 2002 heeft Karin de opleiding Paraveterinair dierenartsassistente afgerond op het Groenhorst college in Barneveld. Na bij ons tijdens haar opleiding  2 keer stage gelopen te hebben kwam ze bij ons werken. Maar Karin wilde meer ontdekken en zien. Ze heeft op verschillende klinieken gewerkt. Waaronder een specialistenkliniek op het gebied van Orthopedie, en 12 jaar in Hilversum waar zij ook orthopedie deed en veel tandheelkunde. Begin dit jaar kwam ze weer in de buurt wonen en wilde graag weer bij ons komen werken.  U vind Karin vaak in de operatie kamer en in de spreekkamer. In haar vrije tijd vind ze het leuk om met haar gezin er op uit te gaan. Ook sporten en reizen is een grote hobby van haar.

Corine Zomer
Paraveterinair

Na het afronden van haar opleiding paraveterinair dierenartsassistente aan het Wellant College in Houten is Corine ons team per juni 2018 komen versterken. Als ze niet achter de balie zit, is ze druk bezig met andere werkzaamheden binnen de praktijk zoals het assisteren bij operaties of laboratoriumwerkzaamheden. Met drie paarden waarmee ze wedstrijden rijdt en haar 2 honden is ze ook in haar vrije tijd veel tussen de dieren te vinden. Wanneer alle dieren genoeg aandacht gehad hebben, gaat ze graag op pad met haar camera voor haar andere grote passie: fotografie.

Yinte

Paraveterinair 

Dieren zijn al van jongs af aan in Yinte haar leven, zo heeft ze gewerkt bij haar vader in de dierenwinkel.  Hierdoor heeft ze besloten om de opleiding voor dierverzorging te gaan doen, en heeft ze in mei 2020 haar diploma paraveterinair op het Wellant college in
Houten behaald. Yinte is begonnen als invalkracht en werkt hier nu als vaste medewerker.

Yinte heeft als huisdieren een kat Fons en een Teckel Aaf. Het is altijd een hele beeste bende geweest van honden, katten en pony’s tot aan een papegaai in de dierenwinkel van haar familie. In haar vrije tijd vind ze het leuk op er samen met haar vriend er op uit te gaan, zoals een weekend weg, er op uit met vrienden zoals een dagje trekker trek.

Ingrid van Malssen
Interieurverzorgster

Dagelijks, in alle vroegte is Ingrid bezig om het pand weer schoon te maken voor de nieuwe werkdag. Sinds kort heeft ze een nieuwe aanwinst: Een Leonberger pup waar ze heel wat uurtjes per dag mee uit de voeten kan. Haar schoonmaakwerk gecombineerd met werken in een omgeving met mens en dier maakt haar werk een dagelijks plezier.

Heeft  u vragen of opmerkingen? Bel ons op 0345 57 3211 of vul het contactformulier in.

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.