Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

   Dieren­artsen

   Sacha Dam- de Vrijer
   Gezelschapsdieren

   Sacha is in 2002 als gezelschapsdierenarts afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Nadat ze een jaar veel kennis en ervaring heeft opgedaan bij een grote dierenkliniek in Brabant werkt ze sinds september 2003 met veel plezier 4 dagen in de week bij DAP West-Betuwe. Naast haar dagelijkse werkzaamheden heeft ze speciale interesse in kattengeneeskunde, konijnen en knaagdieren, interne geneeskunde, spoedopvang en oncologie (onderzoek naar tumoren en de behandeling ervan). Thuis verdeelt ze haar de aandacht tussen haar gezin (man en drie kinderen, haar twee katten en twee konijnen.

   Henriëtte Relou
   Gezelschapsdieren

   In 1991 is Henriëtte afgestudeerd als dierenarts met als differentiatie Gezelschapsdieren. Voor haar verhuizing naar de Betuwe werkte ze onder meer als dierenarts in een grote gezelschapsdierenkliniek in Utrecht. Nu werkt ze alweer enkele jaren met veel plezier parttime bij DAP West-Betuwe. Thuis heeft ze naast haar gezin (bestaande uit man en drie kinderen), twee katten (Castor en Pollux).

   Maaike van Baarsel-Korevaar
   Gezelschapsdieren

   Maaike studeerde in juni 2005 af aan de Universiteit Utrecht met als differentiatie gezelschapsdieren. Ze is geboren en getogen in Capelle aan den IJssel, maar woont inmiddels al jaren in de Betuwe. Na haar afstuderen heeft ze een aantal jaar in Zevenhuizen gewerkt. Nadat ze naar de Betuwe is verhuisd heeft ze ruim vijf jaar jaar gewerkt bij een dierenkliniek in Deil. Sinds september 2016 werkt 4 dagen per week met veel plezier bij DAP West-Betuwe. Als ze niet aan het werk is brengt ze graag tijd door met haar man en dieren (hond, kat, paard).

   Neem contact op

   Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons op 0345 57 3211 of vul het contactformulier in.

   Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.