Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
Selecteer een pagina

Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

Dieren­artsen

Sacha Dam- de Vrijer
Gezelschapsdieren

Sacha is in 2002 als gezelschapsdierenarts afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Nadat ze een jaar veel kennis en ervaring heeft opgedaan bij een grote dierenkliniek in Brabant werkt ze sinds september 2003 met veel plezier 4 dagen in de week bij DAP West-Betuwe. Naast haar dagelijkse werkzaamheden heeft ze speciale interesse in kattengeneeskunde, konijnen en knaagdieren, interne geneeskunde, spoedopvang en oncologie (onderzoek naar tumoren en de behandeling ervan). Thuis verdeelt ze haar de aandacht tussen haar gezin (man en drie kinderen, haar twee katten en twee konijnen.

Henriëtte Relou
Gezelschapsdieren

In 1991 is Henriëtte afgestudeerd als dierenarts met als differentiatie Gezelschapsdieren. Voor haar verhuizing naar de Betuwe werkte ze onder meer als dierenarts in een grote gezelschapsdierenkliniek in Utrecht. Nu werkt ze alweer enkele jaren met veel plezier parttime bij DAP West-Betuwe. Thuis heeft ze naast haar gezin (bestaande uit man en drie kinderen), twee katten (Castor en Pollux).

Maaike van Baarsel-Korevaar
Gezelschapsdieren

Maaike studeerde in juni 2005 af aan de Universiteit Utrecht met als differentiatie gezelschapsdieren. Ze is geboren en getogen in Capelle aan den IJssel, maar woont inmiddels al jaren in de Betuwe. Na haar afstuderen heeft ze een aantal jaar in Zevenhuizen gewerkt. Nadat ze naar de Betuwe is verhuisd heeft ze ruim vijf jaar jaar gewerkt bij een dierenkliniek in Deil. Sinds september 2016 werkt 4 dagen per week met veel plezier bij DAP West-Betuwe. Als ze niet aan het werk is brengt ze graag tijd door met haar man en dieren (hond, kat, paard).

Rachelle van der Voort
Gezelschapsdieren

Dierenarts worden is altijd mijn grootste droom geweest. Als kind was ik al gek op dieren en was dolgelukkig toen ik op jonge leeftijd een hond kreeg. Daarnaast werd ons huishouden over de jaren heen vergezeld door konijnen, schildpadjes en dwergpapegaaitjes. De wens om dierenarts te worden, werd dus steeds sterker.

Zelfs op de middelbare school kon ik mijzelf simpelweg niet in een ander werkveld zien. Hoewel de selectie voor Diergeneeskunde in Utrecht erg streng was, werd ik direct ingeloot. Ik heb tijdens mijn studiejaren ontzettend genoten en had het geluk om de studie te verrijken met stages in binnen- en buitenlandse klinieken. Zo heb ik in Thailand vrijwilligerswerk gedaan in een Wildlife opvang, zwerfdieren mogen castreren in Costa Rica en Spanje en mocht ik mijn onderzoeksstage doen aan een van de beste universiteiten van Amerika, UC Davis in Californië. Op deze manier kon ik mijn verschillende passies combineren: dieren, mooie reizen maken en lekker eten.

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst met vrienden en familie. Verder ben ik  altijd in voor een goede documentaire, onderneem ik graag outdoor activiteiten, dans ik hobbymatig salsa en probeer ik de Spaanse taal onder de knie te krijgen. 

De variatie van het beroep vind ik een groot pluspunt van het dierenarts zijn.  Het ene moment behandel je een patiënt met internistische problemen, het andere moment sta je te opereren of leg je juist al je werkzaamheden opzij voor die ene spoedpatiënt.

De onvoorspelbaarheid maakt het spannend, maar ook ontzettend leuk. Zo is geen enkele dag hetzelfde! In de toekomst ga ik mij verdiepen in echografie en hoop ik de  werkzaamheden te kunnen uitbreiden met exotische diersoorten/wildlife.   

De sterke band tussen huisdier en eigenaar is heel herkenbaar en vind ik mooi. Bovendien blijven dieren mij iedere dag weer verwonderen met hun unieke karakters. Ik hoop dan ook u en uw huisdier te ontmoeten en samen te werken om zo de best mogelijke zorg te bieden aan uw dier. 

Irene de Heer
Gezelschapsdieren

Zoals elke dierenarts ben ook ik van kinds af aan gek op dieren. Op de foto sta ik met mijn pup Louis, daarnaast heb ik samen met mijn vriend nog twee konijntjes. 

Ik studeerde in 2014 af aan de Universiteit van Utrecht met als differentiatie gezelschapsdieren. 

Na een aantal jaar in vaste dienst gewerkt te hebben, ben ik aan de slag gegaan als waarnemend dierenarts. De afwisseling die dit geeft vind ik erg leuk. Ik zie veel verschillende praktijken en door al deze kijkjes in de keukens breid ik mijn kennis en vaardigheden uit. Een van mijn interessegebieden is de tandheelkunde. 

Sinds 2019 ben ik op de donderdag een vast gezicht bij dierenkliniek West-Betuwe. Samen met het geoliede team sta ik graag voor u klaar!

 

Heeft  u vragen of opmerkingen? Bel ons op 0345 57 3211 of vul het contactformulier in.

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.