Team Dierenartsen

Johan van Schaik
Geboren en getogen in de Betuwe. Afgestudeerd in 1990 als allround dierenarts met als differentiatie landbouwhuisdieren. Begonnen als practicus in Valkenburg en na een half jaar terug in de Betuwe bij DAP Tiel-Maurik. Daarna op invitatie begonnen bij Dierenartsenassociatie Tielerwaard te Haaften. Na een fusie met DAP Geldermalsen-Beesd-Deil sinds 2001 werkzaam in DAP West-Betuwe. Brede interesse in alles wat op 4 benen/poten loopt en natuurlijk de gevederde vrienden. Levensmotto: ongecompliceerd genieten.


Gerben Meerema
In 2000 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht met als differentiatie landbouwhuisdieren. Na mijn afstuderen ben ik in Limburg begonnen na anderhalf jaar ben ik bij Dierenartsenpraktijk West Betuwe begonnen. Deze streek is prachtig met rivieren, boomgaarden en genoeg zware klei waarop veel melkkoeien rondlopen. Melkkoeien vind ik mijn hele leven al prachtige en waardevolle dieren. Onze taak is om samen met de veehouder te proberen om op een goede diervriendelijke manier, de productie te optimaliseren. Daarvoor kom ik de meeste dagen met veel plezier mijn bed uit.


Bert van Niejenhuis
In 2007 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht met als differentiatie landbouwhuisdieren. Na mijn afstuderen ben ik gelijk bij Dierenartsenpraktijk West Betuwe aan het werk gegaan. Het werken en leven in de Betuwe bevalt hier zo goed dat ik ook niet meer weg wil. Ik ben zowel erkend rundveedierenarts als erkend varkensdierenarts.
Tijdens mijn werk ligt mijn focus op preventieve diergeneeskunde, waar huisvesting en koe gericht management belangrijke onderdelen van zijn. Daarnaast geef ik lezingen en trainingen “Koesignalen” voor Vetvice in zowel binnen- als buitenland.


Tim van Aken
Ik ben begin 2015 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Ik wist al vroeg dat ik veearts wilde worden en ben na mijn decentrale selectie direct aan de richting Landbouwhuisdieren begonnen. Mijn roots liggen in de Achterhoek, in het kleine dorpje Etten. Ik ben daar geboren op een gemengde veehouderij met fokzeugen en Texelaars. Na de varkenspest is de varkenstak afgestoten en zijn wij volledig verder gegaan met de Texelaarfokkerij. Daarin doen we landelijk op hoog niveau mee en exporteren wij veel dieren en sperma over de hele wereld. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met de fokkerij en ben ik ook keurmeester op verschillende tentoonstellingen. Tijdens mijn studie is de interesse voor het melkvee en de melkveehouderij alleen maar gegroeid en ik vind het dan ook een prachtige tak om in te werken. Ik ben na mijn afstuderen direct begonnen bij DAP West-Betuwe en heb het tot nu toe erg naar mijn zin. Mijn interesse ligt naast de dagelijkse bezigheden vooral bij de preventieve diergeneeskunde en bedrijfsbegeleiding. Ik denk dat daar in de nabije toekomst samen met de veehouders nog veel winst te behalen valt.


Sacha Dam- de Vrijer
Gezelschapsdieren
Is in 2002 als gezelschapsdierenarts afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Nadat ze een jaar veel kennis en ervaring heb opgedaan bij een grote dierenkliniek in Brabant werkt ze sinds september 2003 met met veel plezier 4 dagen in de week bij Dierenartsenpraktijk West-Betuwe. Naast honden en katten, richt zij zich ook extra op konijnen en knaagdieren, interne geneeskunde, spoedopvang en oncologie (onderzoek naar tumoren en de behandeling ervan). Thuis verdeelt ze de aandacht tussen gezin (man en 3 kinderen) en haar 4 katten.


Henriëtte Relou
Gezelschapsdieren
Is in 1991 afgestudeerd als dierenarts met als differentiatie Gezelschapsdieren. Voor haar verhuizing naar de Betuwe werkte ze onder meer als dierenarts in een grote gezelschapsdierenkliniek in Utrecht. Nu werkt ze al weer enkele jaren met veel plezier parttime bij DAP West-Betuwe. Thuis heeft ze naast haar gezin (bestaande uit man en drie kinderen), twee katten (Castor en Pollux).


Maaike van Baarsel-Korevaar
Gezelschapsdieren
In juni 2005 ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht met als differentiatie gezelschapsdieren.
Ik ben geboren en getogen in Capelle aan den IJssel, maar woon sinds december 2008 in de Betuwe.
Na mijn afstuderen heb ik 5 jaar in Zevenhuizen gewerkt, en nadat ik naar de Betuwe ben verhuisd heb ik ruim 5 jaar gewerkt in Deil. Nu werk ik sinds september 2016 met veel plezier bij DAP West-Betuwe, waar ik doorgaans 4 dagen per week te vinden ben. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en mijn dieren (hond, kat, paard)

Maayke.JPG