Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
Selecteer een pagina

Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

Dieren­artsen

Sacha Dam- de Vrijer
Gezelschapsdieren

Sacha is in 2002 als gezelschapsdierenarts afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Nadat ze een jaar veel kennis en ervaring heeft opgedaan bij een grote dierenkliniek in Brabant werkt ze sinds september 2003 met veel plezier 4 dagen in de week bij DAP West-Betuwe. Naast haar dagelijkse werkzaamheden heeft ze speciale interesse in kattengeneeskunde, konijnen en knaagdieren, interne geneeskunde, spoedopvang en oncologie (onderzoek naar tumoren en de behandeling ervan). Thuis verdeelt ze haar de aandacht tussen haar gezin (man en drie kinderen, haar katten en konijnen.

Henriëtte Relou
Gezelschapsdieren

In 1991 is Henriëtte afgestudeerd als dierenarts met als differentiatie Gezelschapsdieren. Voor haar verhuizing naar de Betuwe werkte ze onder meer als dierenarts in een grote gezelschapsdierenkliniek in Utrecht. Nu werkt ze alweer enkele jaren met veel plezier parttime bij DAP West-Betuwe. Thuis heeft ze naast haar gezin (bestaande uit man en drie kinderen), twee katten (Castor en Pollux).

Maaike van Baarsel-Korevaar
Gezelschapsdieren

Maaike studeerde in juni 2005 af aan de Universiteit Utrecht met als differentiatie gezelschapsdieren. Ze is geboren en getogen in Capelle aan den IJssel, maar woont inmiddels al jaren in de Betuwe. Na haar afstuderen heeft ze een aantal jaar in Zevenhuizen gewerkt. Nadat ze naar de Betuwe is verhuisd heeft ze ruim vijf jaar jaar gewerkt bij een dierenkliniek in Deil. Sinds september 2016 werkt 4 dagen per week met veel plezier bij DAP West-Betuwe. Als ze niet aan het werk is brengt ze graag tijd door met haar man en dieren (hond, kat, paard).

Rachelle van der Voort
Gezelschapsdieren

Dierenarts worden is altijd mijn grootste droom geweest. Als kind was ik al gek op dieren en was dolgelukkig toen ik op jonge leeftijd een hond kreeg. Daarnaast werd ons huishouden over de jaren heen vergezeld door konijnen, schildpadjes en dwergpapegaaitjes. De wens om dierenarts te worden, werd dus steeds sterker. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens mijn studiejaren had ik het geluk om verschillende stages in binnen- en buitenlandse klinieken te lopen en op deze manier veel ervaring op te doen. Mijn interesses liggen o.a. bij de interne geneeskunde, spoed en echografie, maar ik opereer ook met veel plezier. Ik kijk ernaar uit u en uw huisdier in de praktijk te ontmoeten en de best mogelijke zorg te bieden!

Irene de Heer
Gezelschapsdieren

Zoals elke dierenarts ben ook ik van kinds af aan gek op dieren. Op de foto sta ik met mijn pup Louis, daarnaast heb ik samen met mijn vriend nog twee konijntjes. 

Ik studeerde in 2014 af aan de Universiteit van Utrecht met als differentiatie gezelschapsdieren. 

Na een aantal jaar in vaste dienst gewerkt te hebben, ben ik aan de slag gegaan als waarnemend dierenarts. De afwisseling die dit geeft vind ik erg leuk. Ik zie veel verschillende praktijken en door al deze kijkjes in de keukens breid ik mijn kennis en vaardigheden uit. Een van mijn interessegebieden is de tandheelkunde. 

Sinds 2019 ben ik op de donderdag een vast gezicht bij dierenkliniek West-Betuwe. Samen met het geoliede team sta ik graag voor u klaar!

 

Heeft  u vragen of opmerkingen? Bel ons op 0345 57 3211 of vul het contactformulier in.

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.