Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­­praktijk West-Betuwe

   Overgewicht van uw hond aanpakken in Meteren

   Home » Overgewicht hond aanpakken Meteren

   Een gezonde hond is vrolijker, speelser en leeft langer en daarom is het verstandig om overgewicht bij uw hond aan te laten pakken door specialisten van onze praktijk in Meteren. In Nederland is de helft van alle honden te zwaar. En dat is helemaal niet nodig! Als baasje kunt u het gewicht van uw hond gemakkelijk in de gaten houden. Wilt u weten hoe wij overgewicht bij een hond aanpakken in onze praktijk in Meteren? De medewerkers van Dierenartsenpraktijk West-Betuwe vertellen u hier graag meer over.

   Voor gezelschaps- én landbouwhuisdieren

   Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar

   Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

   Overgewicht bij een hond aanpakken dankzij onze praktijk in Meteren

   Kampt uw hond met overgewicht? Ga hier dan serieus mee om. Overgewicht bij een hond kan leiden tot suikerziekte, hartaandoeningen, gewrichtsproblemen, huidproblemen en een verhoogde kans op tumoren en blaasproblemen. Onderzocht is dat een hond met overgewicht gemiddeld twee jaar korter leeft dan een hond met een normaalgewicht. Aangezien u als baasje natuurlijk het beste voor uw hond wilt, is het belangrijk tijdig over een oplossing na te denken. Onze praktijk helpt u daar graag bij. Ook voor inentingen en een titerbepaling bij uw hond kunt u ons inschakelen.

   Wat moet u doen als uw hond overgewicht heeft? Bel ons!

   Bent u bang dat uw hond overgewicht heeft? Dan zijn er gemakkelijk aanpassingen te maken in het eet- en leefpatroon van uw huisdier. Zo is het allereerst belangrijk om dagelijks te wandelen met de hond. Daarnaast is het verstandig het eetpatroon van uw hond in de gaten te houden. Door kleine aanpassingen in de voeding, bijvoorbeeld door porties te verkleinen, kunt u er al voor zorgen dat uw hond af gaat vallen. Af en toe een beloning geven blijft echter wel belangrijk om uw hond te laten zien dat het goed gaat. Denkt u dat u hulp nodig heeft bij het laten afvallen van uw hond? Onze assistente maakt graag kosteloos een begeleidingsprogramma voor uw hond met speciale dieetvoeding. Vraag dit programma bij ons aan door te bellen naar 0345 57 3211. Het aanpakken van overgewicht bij uw hond doen wij samen bij onze praktijk in Meteren. Ook kunt u bij ons uiteraard terecht voor de zorg van andere gezelschapsdieren, zoals katten en konijnen.

   Paarden en landbouwhuisdieren