Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak

Dierenartsen­­­praktijk West-Betuwe

Uw dierenarts in Meteren

Bent u op zoek naar een dierenarts in Meteren of omgeving? Naast Meteren, Geldermalsen, Tricht en Buren kunt u ook bij onze dierenarts terecht als u uit de omgeving Leerdam, Deil of Haaften komt! Dierenartsenpraktijk West-Betuwe is gespecialiseerd in het behandelen van gezelschapsdieren. Bij ons bent u verzekerd van deskundig advies, een luisterend oor en we vinden het belangrijk om alle dieren rustig te benaderen. U kunt voor vrijwel alles wat met uw huisdier te maken heeft bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld geen vervoer of is uw huisdier te angstig om zich te verplaatsen? Geen probleem, ook een thuisconsult in de omgeving Meteren, Geldermalsen, Deil en Leerdam is bij ons mogelijk. De voordelen van een thuisconsult met de dierenarts zijn dat dit minder stress geeft, u niet met het dier hoeft te slepen en we nog steeds ruim de tijd nemen voor u en uw huisdier.

Voor gezelschaps- én landbouwhuisdieren

Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar

Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

De specialiteiten van de dierenarts in omgeving Meteren, Leerdam, Deil en Geldermalsen

Een dierenarts van Dierenartsenpraktijk West-Betuwe is gespecialiseerd in de volgende behandelingen in omgeving Meteren, Leerdam, Deil en Geldermalsen:

  • Chirurgie: door jarenlange ervaring, een goed ingerichte operatiekamer, pijnpreventie en gebalanceerde narcose, kunnen wij dieren veilig opereren op hoog kwaliteitsniveau. Alle operaties vinden bij ons in de ochtend plaats, zodat uw dier dezelfde dag nog naar huis kan.
  • Inwendige ziekten: diagnoses voor inwendige ziekten kunnen wij onderzoeken door middel van radiologie, echografie, microscopie, bloedonderzoek, cytologie en nog meer. Is het na het onderzoek nog niet duidelijk wat er aan de hand is? Dan hebben wij nauwe contacten met specialistenklinieken.
  • Tandheelkunde: net als bij de mens is het verstandig om ook het gebit van uw dier jaarlijks te laten controleren. 80% van alle honden en katten ouder dan 3 jaar, krijgt te maken met gebitsproblemen. Tandplak en tandsteen zijn de meest voorkomende oorzaken. Wij behandelen én helpen u om gebitsproblemen bij uw huisdier te voorkomen.
  • Cytologie: met cytologie wordt gekeken of een bultje een ontsteking of een goed- of kwaadaardige tumor is. Uw huisdier voelt nauwelijks iets van het prikje.
  • Röntgenologie: omdat wij met een digitaal röntgenapparaat werken, kunnen we snel meerdere foto’s maken en deze zo nodig door kunnen sturen naar een specialist of Raad van Beheer (bij officiële HD of ED-foto’s).
  • Echografie: dit is een goede aanvulling op andere onderzoeken. Dankzij echografie kan er een doorsnede van organen gemaakt worden en kan er gekeken worden naar bewegingen.
  • Laparoscopie: via drie kleine gaatjes in de buik kunnen we bij uw dier de eierstokken verwijderen of een niet ingedaalde bal opzoeken. Maandelijks komen hiervoor de ervaren dierenartsen van Dierenartsenpraktijk ’t Westland naar onze praktijk.
  • Opname en verpleging: wij beschikken over een opnameruimte. Onder cameratoezicht en een zachte en verwarmde ondergrond zorgen wij goed voor uw huisdier en houden wij u dagelijks op de hoogte van het welzijn van het dier.

Bent u benieuwd geworden naar onze specialiteiten of wilt u meer informatie over het inenten van uw huisdier, zoals een konijn? Maak een afspraak op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur of bel voor vragen en meer informatie naar 0345 57 3211. Onze dierenarts staat voor u klaar in onder meer Meteren, Geldermalsen, Deil en Leerdam.

Paarden en landbouwhuisdieren