Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­­­praktijk West-Betuwe

   Laat het inenten van uw konijn in Meteren aan ons over

   Laat het inenten van uw konijn over aan Dierenartsenpraktijk West-Betuwe in Meteren. De drie meest voorkomende virusinfecties bij konijnen zijn Myxomatose en VHD type I en type II. Helaas hebben deze ziektes bijna altijd een dodelijke afloop. Het inenten van uw konijn is daarom erg belangrijk! Tijdens de vaccinatie kijken we bovendien het hele konijn van top tot teen na en controleren wij het gebit, de ogen, oren en nagels.

   Voor gezelschaps- én landbouwhuisdieren

   Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar

   Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

   Het inenten van uw konijn in Meteren kan het beste op jonge leeftijd

   De vaccinatie voor uw konijn tegen virale bloederige diarree (VHD2) kan vanaf tien weken gegeven worden bij onze praktijk in Meteren, nabij Deil. Het enten moet één keer per jaar gebeuren. Het inenten van uw konijn tegen myxomatose en VHD1 kan al vanaf vijf weken gedaan worden. Heeft u een dwergkonijn? Dan wachten wij liever tot het konijn drie maanden oud is omdat deze soort wat gevoeliger is voor de vaccinatie. Beide virusziektes kunnen heel gemakkelijk overgebracht worden. Het is daarom van belang om te allen tijde uw konijn te laten inenten.

   Neem voor vragen contact met ons op

   Niet alleen voor een vaccinatie voor uw konijn kunt u bij ons in Meteren terecht; wij zijn ook gespecialiseerd in het inenten van andere gezelschapsdieren, zoals katten en honden. De artsen en assistentes hebben jarenlange ervaring en handelen altijd op deskundige wijze. Bij ons kunt u uw huisdier met vertrouwen achterlaten. Ontvangt u graag meer informatie over het inenten van een konijn of heeft u andere vragen over onze praktijk in Meteren, nabij Deil? Bel ons dan op 0345 57 3211. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur.

   Paarden en landbouwhuisdieren