Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­­­praktijk West-Betuwe

   Laat uw kat chippen in onze praktijk in Meteren

   Home » Kat chippen Meteren

   In Nederland is het niet verplicht, maar het is wel verstandig om een kat te laten chippen door onze professionals in Meteren. Het chippen van uw kat kan snel gebeuren en uw huisdier hoeft hiervoor niet onder narcose. Door middel van een naald wordt er een klein staafje onder de huid van de kat geplaatst. Dankzij het chipnummer, dat gekoppeld is aan uw adresgegevens, wordt u snel met uw kat herenigd als het dier vermist is. Maak een afspraak bij Dierenartsenpraktijk West-Betuwe in Meteren, nabij Deil, om uw kat te laten chippen en wij regelen de registratie.

   Voor gezelschaps- én landbouwhuisdieren

   Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar

   Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

   Andere belangrijke zaken naast uw kat laten chippen in Meteren

   Heeft u naast het laten chippen van uw kat ook gedacht aan een ziektekostenverzekering? Stel dat uw kat ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt, dan is het fijn als uw huisdier goed verzekerd is. Zo hoeft u zich bij een behandeling voor uw kat niet druk te maken over het financiële aspect. Kijk bij het uitzoeken van een passende verzekering niet alleen naar de kosten van de premie, maar ook naar de omvang van de dekking en vergoeding. Bij onze praktijk kan een huisdierenzorgplan afgesloten worden. Dit is een preventief gezondheidsplan waarin u maandelijks een laag bedrag betaalt voor alle preventieve zorg zoals entingen, ontworming en ontvlooiing. Dieren met een huisdierenzorgplan krijgen ook tien procent korting op alle andere zorg, medicijnen en voeding.

   Maak een afspraak

   Wilt u meer informatie over belangrijke zaken zoals het laten chippen of inenten van uw kat in Meteren, nabij Deil? Wij staan u graag te woord en geven advies over de geschikte behandeling voor uw huisdier. Bel ons op het 0345 57 3211. Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur bij ons terecht.

   Paarden en landbouwhuisdieren