Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­­­­­praktijk West-Betuwe

   Verschillen­de inentingen voor uw kat

   Home » Inentingen kat
   Weet u welke inentingen uw kat nodig heeft? Elke kat heeft een andere levensstijl en daarom is de combinatie aan inentingen voor elke kat verschillend. De dierenarts bepaalt samen met u welke vaccinaties nodig zijn. Bij Dierenartsenpraktijk West-Betuwe bespreken we de situatie van uw huisdier en gaan we hier respectvol mee om.

   Voor gezelschaps- én landbouwhuisdieren

   Spoeddienst 24 uur per dag bereikbaar

   Aangesloten bij het Huisdieren ZorgPlan

   De juiste inentingen voor iedere kat

   Alle katten worden als ze negen weken oud zijn ingeënt tegen kattenziekte en niesziekte. Wanneer uw kat 12 of 13 weken oud is, wordt deze enting herhaald. Rond de eerste verjaardag van uw kat adviseren wij om deze twee inentingen te herhalen. Om chronische niesziekte te voorkomen, is het van belang om jaarlijks deze vaccinatie te blijven geven. Na het tweede levensjaar wordt uw kat één keer per drie jaar ingeënt tegen kattenziekte. Bent u van plan om uw kat naar het pension te brengen? Dan raden wij aan om uw kat in te enten tegen Bordetella. Deze variant op kennelhoest wordt steeds vaker gesignaleerd. Eén drupje in de neus van de kat is genoeg om het gezelschapsdier een heel jaar tegen deze ziekte te beschermen.

   Bel ons en vraag advies

   Wilt u een afspraak maken voor de eerste inentingen van uw kat of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons door te bellen naar 0345 57 3211. Wij staan u graag te woord om advies te geven, de situatie van uw dier te bespreken en een afspraak te maken. Ook voor castraties, sterilisaties of het laten chippen van uw dier kunt u bij ons terecht.

   Paarden en landbouwhuisdieren