Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak

Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

Chirurgie

Operatie van uw huisdier

 

Soms is het nodig om een dier onder narcose te brengen en het is begrijpelijk dat veel baasjes hier tegenop zien. Gelukkig is door de jaren heen veel veranderd op het gebied van anesthesie. We gebruiken veiligere middelen en sluiten een monitor aan waarmee we de hartslag, zuurstof- en koolzuurgehalte, temperatuur en bloeddruk kunnen controleren tijdens de operatie van uw dier. Hierdoor kunnen we de dieren goed in de gaten houden en wanneer er veranderingen te zien zijn kunnen we er vroegtijdig op inspelen, zodat het narcoserisico een stuk minder groot wordt.
Ook qua pijnbestrijding is er veel veranderd. We geven een goede pijnstilling, voorafgaand, tijdens en na de ingreep zodat uw dier zo min mogelijk pijn ervaart. Hierdoor worden ze ook een stuk rustiger wakker, en zorgen wij er op deze manier voor dat ze zich zo comfortabel mogelijk voelen.
Om bij te blijven en uw dier volgens de meest recente operatietechnieken te kunnen behandelen, volgt het team van Dierenartsenpraktijk West-Betuwe regelmatig nascholing. Alle apparatuur die we gebruiken wordt regelmatig onderhouden en aan een kwaliteitscontrole onderworpen.
Wij opereren de meeste dieren ’s ochtends en zorgen dat u uw huisdier dezelfde dag weer mee naar huis kunt nemen.

De operaties die we hier doen zijn voornamelijk castratie, sterilisatie, laparoscopie, gebitsbehandelingen, bultjes verwijderen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer operaties die we uitvoeren. Mocht u een vraag hebben, of wilt u meer informatie, mag u altijd contact met ons opnemen. 

 

Twijfels of vragen?

Wilt u meer weten over de kosten van een onderzoek, neem bij vragen gerust contact op met ons team via 0345-573211.