Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak

Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

Pup & Kitten

Aanschaf van een pup

Een hondje is een van de meest populaire huisdieren van Nederland. Een hond geeft gezelligheid, liefde en kan een echte kameraad worden. Wanneer u overweegt een nieuw hondje in huis te nemen, zijn er een aantal dingen die ook meegenomen moeten worden voordat u een hondje aanschaft. Op de onderstaande link staat veel informatie over de aanschaf en het aanschaf en het houden van een pup.

Wanneer het zo ver is en de pup is bij u, dan komen wij als kliniek in zicht. Wij hebben een kennismakings-consult. Hierbij kijken we of het pupje klinisch gezond is. Ook bieden we een puppy consult aan. Het Puppy consult is gratis en 1 x per maand tot ze een half jaar oud zijn.

Deze Puppy begeleiding is voornamelijk bedoelt om en puppy’s een leuke ervaring te geven hier op de praktijk. Zodat ze het leuk vinden om hier te komen. Daarnaast geeft het u de gelegenheid om vragen te stellen. En vertellen wij wat er allemaal bij komt kijken qua ontworming, behandeling tegen vlooien en overige adviezen.

Aanschaf Kitten 

Ook katten zijn naast honden erg gewilde huisdieren.  Ze zijn relatief makkelijk in omgang. Waarbij de ene kat heel erg van knuffelen houdt, en de andere weer heelijk buiten wil zijn.

Voor katten hebben we net als voor de pup een kennismakings consult en kittenbegeleiding. Hier krijgt u informatie over onze andviezen voor ontvlooien, ontwormen en is er gelegenheid voor u om vragen te stellen. Dit is een gratis service en mag u 1 x in de maand gebruik van maken tot het kitten een half jaar oud is.

Wilt u meer informatie over het aanschaffen van een kitten en wat er allemaal bij komt kijken, druk dan op de onderstaande link. U mag ons natuurlijk ook altijd bellen.

Aanschaf van een kat

Aanschaf van een hond