Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

   Goede doelen

   Home » Goede doelen

   Stichting Aap

   Op onze praktijk staat een inzamelbox van Stichting Aap waarin cartridges/toners en oude mobiele telefoons ingezameld worden.

   Van de opbrengst van deze inzameling worden bij Stichting Aap aapjes opgevangen zoals Bijvoorbeeld Geertje:

   Een nieuw Leven voor Geertje
   Berberaap Geertje heeft niet lang van de zorg van zijn vader en moeder kunnen genieten. Als baby werd hij uit het wild gerukt en verkocht voor de illegale handel. Geertje werd uiteindelijk ontdekt op het vliegveld in Brussel, toen zijn vorige eigenaresse hem probeerde mee te smokkelen in haar handtas. Geertje kon bij AAP terecht en hiermee kwam een eind aan een afschuwelijke begin van zijn jonge leventje.

   Mede dankzij de cartridges en toners die door vele particulieren en bedrijven voor AAP ingezameld zijn hebben wij Geertje een nieuw thuis kunnen geven! AAP kan met de opbrengst van de inzamelingsactie een groot deel van zijn dagelijkse kosten dekken. Een waardevolle bijdrage dus. De cartridges en toners worden gerecycled door Eeko. Dus spaar je hiermee ook het milieu.

   Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.30uur. U kunt op ieder gewenst tijdstip binnenlopen om uw bijdrage in de inzamel box in onze wachtkamer te deponeren.
   Namens Stichting Aap alvast hartelijk dank!

   https://www.aap.nl/nl

   Dierenasiel Tiel

   Dierenartsenpraktijk West-Betuwe draagt het dierenasiel Tiel een warm hart toe. Op verschillende manieren wordt het dierenasiel door de praktijk ondersteunt.

   Zo geeft Dierenartsenpraktijk West-Betuwe korting op het steriliseren en castreren van kittens die vanuit het dierenasiel Tiel geplaatst zijn. De nieuwe baasjes van de kittens krijgen van het dierenasiel Tiel een ‘kortingsbon’ mee. Met deze bon wordt door de praktijk korting gegeven aan de baasjes voor het steriliseren en castreren van de kittens vanaf zes maanden leeftijd.

   Daarnaast worden teruggebrachte medicijnen, die nog goed te gebruiken zijn, aan het dierenasiel gedoneerd. Zo bespaart het dierenasiel op kosten op de zorg.

   http://www.dierenasieltiel.dierenbescherming.nl

   Samenloop voor Hoop

   1 keer in de 2 jaar doen wij als team mee met de Samenloop voor Hoop in Geldermalsen. Dit vinden wij een mooi doel om te steunen en geld daarvoor in te zamelen. Het is ook een mooi gebaar om dan de 24uurs loop samen te volbrengen en extra stil te staan bij de vervelende ziekte Kanker.

   Lapina Zorg voor Konijnen

   Stichting Konijnenopvang Lapina te Andel vangt gedumpte konijnen op die door de dierenambulance worden binnengebracht en geeft hen de nodige, al dan niet medische, zorg.

   http://www.lapina.nl

   Informatie over Dierenarts aan huis

   Greyhoundsfriends biedt alle hulpbehoevende greyhounds en galgo’s een helpende hand. Dierenartsenpraktijk West-Betuwe behandelt zieke greyhounds en galgo’s voor deze stichting en steunt op deze manier https://www.greyhoundfriends.nl.