Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak

Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

Goede doelen

Kerstactie 2021: Ezel opvang Zeist 

In december gaan wij weer een goede doelen actie houden. We zullen vanaf 1 december t/m 31 december lootjes verkopen. Het geld wat we hiermee ophalen gaat volledig naar de Ezel opvang in Zeist. Één lootje kost twee euro, drie lootjes samen kosten vijf euro. Er zijn leuke prijzen te winnen zoals een jaar lang gratis nagels knippen voor de hond of kat, een gratis trimbeurt voor de kat (bij Furfection), een cadeaubon van Hol plant en kado, maand gratis Royal Canine voeding of andere leuke prijzen. De trekking vindt plaats in de 2e week van het nieuwe jaar.

Om extra aandacht op de actie te vestigen draagt het hele team een ‘foute’ vrolijke kersttrui van 6 t/m 24 december.

De praktijk is geopend tussen 8.00 en 20.00 uur tijdens werkdagen, loop gerust binnen om een lootje te kopen! De lootjes kunnen per pin of contant betaald worden.

 

Stichting Aap

Op onze praktijk staat een inzamelbox van Stichting Aap waarin cartridges/toners en oude mobiele telefoons ingezameld worden.

Van de opbrengst van deze inzameling worden bij Stichting Aap aapjes opgevangen zoals Bijvoorbeeld Geertje:

Een nieuw Leven voor Geertje
Berberaap Geertje heeft niet lang van de zorg van zijn vader en moeder kunnen genieten. Als baby werd hij uit het wild gerukt en verkocht voor de illegale handel. Geertje werd uiteindelijk ontdekt op het vliegveld in Brussel, toen zijn vorige eigenaresse hem probeerde mee te smokkelen in haar handtas. Geertje kon bij AAP terecht en hiermee kwam een eind aan een afschuwelijke begin van zijn jonge leventje.

Mede dankzij de cartridges en toners die door vele particulieren en bedrijven voor AAP ingezameld zijn hebben wij Geertje een nieuw thuis kunnen geven! AAP kan met de opbrengst van de inzamelingsactie een groot deel van zijn dagelijkse kosten dekken. Een waardevolle bijdrage dus. De cartridges en toners worden gerecycled door Eeko. Dus spaar je hiermee ook het milieu.

Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00-20.00uur. U kunt op ieder gewenst tijdstip binnenlopen om uw bijdrage in de inzamel box in onze wachtkamer te deponeren.
Namens Stichting Aap alvast hartelijk dank!

https://www.aap.nl/nl

Dierenasiel Tiel

Dierenartsenpraktijk West-Betuwe draagt het dierenasiel Tiel een warm hart toe. Op verschillende manieren wordt het dierenasiel door de praktijk ondersteunt.

Zo geeft Dierenartsenpraktijk West-Betuwe korting op het steriliseren en castreren van kittens die vanuit het dierenasiel Tiel geplaatst zijn. De nieuwe baasjes van de kittens krijgen van het dierenasiel Tiel een ‘kortingsbon’ mee. Met deze bon wordt door de praktijk korting gegeven aan de baasjes voor het steriliseren en castreren van de kittens vanaf zes maanden leeftijd.

Daarnaast worden teruggebrachte medicijnen, die nog goed te gebruiken zijn, aan het dierenasiel gedoneerd. Zo bespaart het dierenasiel op kosten op de zorg.

http://www.dierenasieltiel.dierenbescherming.nl