Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
Selecteer een pagina

Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

Fysio­therapie & chiro­practie

Fysiotherapie en chiropractie voor gezelschapsdieren

 

Nicole is zelfstandig fysiotherapeut en chiropractor speciaal voor dieren. Elke twee weken screent en behandelt ze honden, katten én konijnen in onze praktijk. Haar therapie is gericht op het oplossen van problemen van de spieren en gewrichten zoals bij ouderdom, letsel of overbelasting kunnen ontstaan. Hierdoor kan je huisdier weer onbelemmerd bewegen.

Van kinds af aan is ze altijd bezig met paarden, honden, katten, cavia’s en vogels. Vanuit deze passie was de keuze om met dieren te werken snel gemaakt. Tijdens de opleiding van dierfysiotherapie zag Nicole hoe snel dieren effect hebben van therapie; dat vindt ze nog steeds bijzonder om te zien. Na dierfysiotherapie heeft ze verder gestudeerd voor chiropractie voor dieren. Door haar ervaring met fysiotherapie en chiropractie kan ze huisdieren nog gerichter helpen weer pijnvrij te kunnen rennen en spelen.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons op 0345 57 3211 of vul het contactformulier in.

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Iedere twee weken op de maandag (even weken) is ze beschikbaar voor het maken van een afspraak op de praktijk in Meteren. Een behandeling thuis is ook mogelijk. Wilt u graag weten of uw dier baat heeft bij fysiotherapie? Tussen 10.00-11.00 uur kun je een afspraak maken voor een screening (10 euro). Voor het maken van een afspraak, zowel voor een screening als een behandeling, neem dan direct contact op met Nicole via 06-22694835.

Tarieven (*):

Screening: 10 euro
Fysiotherapie: 60 euro
Chiropractie: 75 euro
Fysiotherapie aan huis: 70 euro
Chiropractie aan huis: 85 euro

*(richtprijs juni 2018, tarieven kunnen jaarlijks aangepast worden)