Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

   Verzeker­ingen

   Uw huisdier is plotseling ziek of krijgt opeens een ongeluk. Op zo’n moment bent u blij met een zorgverzekering voor uw dier. Dan hoeft u niet meer te wikken en te wegen of u die dure behandeling wel of niet laat uitvoeren. U doet het gewoon. Petplan en Proteq staan garant voor uitbetaling van vrijwel alle medische kosten.

   Zodoende kunt u kiezen voor de meest optimale behandeling en medicatie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hieraan verbonden kosten. Al meer dan 1 miljoen diereigenaren gingen u voor en kozen voor een zorgverzekering.

   Op de website: verzekerjehuisdier vindt u een handig overzicht van de verschillende aanbieders van verzekeringen met de mogelijkheid om de kosten, de dekking en de vergoedingen met elkaar te vergelijken. De site is een particulier initiatief (Kirsten Visser).

   Als dierenartsenpraktijk zijn wij geen verzekeringstussenpersoon en hebben wij geen aandelen bij een zorgverzekeraar. Wel zien wij dat verzekerde dieren veelal beter behandeld kunnen worden en dat eigenaren met verzekerde dieren niet meer hoeven te wachten tot een aandoening verslechtert, met alle problemen van dien.

   Wel adviseren wij u, wanneer u een verzekering wilt afsluiten, te kiezen voor een goede en betrouwbare verzekeraar. Petplan en Reaal Dier & Zorg staan bij ons als zodanig bekend.

   Sinds mei 2010 is er voor minima een Huisdierenziekenfonds; een uniek initiatief van Petplan. Deze sterk gesubsidieerde verzekering voor hond en kat maakt een bezoek aan de dierenarts mogelijk voor eigenaren die dat anders niet zouden kunnen betalen. Een van de voorwaarden is dat de verzekering betrekking heeft op een asieldier. Voor de voorwaarden en om te zien of u in aanmerking komt voor deze verzekering.

   Verzekering voor uw hond

   Verzekering voor uw kat

   Heeft  u vragen of opmerkingen? Bel ons op 0345 57 3211 of vul het contactformulier in.

   Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.