Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
Selecteer een pagina

Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

Verzekering voor uw kat

Is een ziektekostenverzekering verstandig?

Reguliere bezoeken aan de dierenarts heeft u waarschijnlijk wel ingecalculeerd, maar stel dat uw kat een ernstig (verkeers)ongeluk krijgt of levensbedreigend ziek is? Vaak is een dure operatie nodig om hem er bovenop te helpen.

Op dat moment wilt u niet voor het dilemma komen te staan dat u vanwege de kosten uw kat niet kunt laten behandelen. De meeste kittens zijn bij de aanschaf nog niet verzekerd tegen ziektekosten, maar het is wel verstandig om hier tijdig naar te informeren. De premie bij vroegtijdig verzekeren is veel lager dan wanneer u op latere leeftijd een verzekering wilt afsluiten. Verzekeren op jonge leeftijd heeft het bijkomende voordeel dat uw dier meestal kosteloos gechipt wordt en castratie/sterilisatie meeverzekerd kan worden.

Verzekerjehuisdier.nl

Op de website verzekerjehuisdier.nl vindt u een handig overzicht van de verschillende aanbieders van verzekeringen met de mogelijkheid om de kosten, de dekking en de vergoedingen met elkaar te vergelijken. De site is een particulier initiatief (Kirsten Visser).

Petplan en Reaal Dier & Zorg Verzekeringen

Wij hebben vertrouwen in Petplan en Reaal Dier & Zorg Verzekeringen. Naar onze ervaring zijn deze betrouwbaar, vergoeden de meeste aandoeningen, hanteren redelijke tarieven en hebben duidelijke voorwaarden. Op de websites van proteq en petplan kunt u vrijblijvend de gegevens van uw kat invullen en zo de premie bepalen. Het is belangrijk dat u niet alleen naar de kosten van de premie kijkt maar ook naar de omvang van dekking en vergoeding. Klik op onderstaande logo’s/banners om naar de websites te gaan.

 

Heeft  u vragen of opmerkingen? Bel ons op 0345 57 3211 of vul het contactformulier in.

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.