Bel ons: 0345 57 3211
Maak online een afspraak
   Selecteer een pagina

   Dierenartsen­praktijk West-Betuwe

   Verzekering voor uw hond

   Home » Bibliotheek » Verzekering voor uw hond

   Wanneer u een hond aanschaft, is het afsluiten van een ziektekostenverzekering aan te bevelen. De jaarlijkse bezoeken aan de dierenarts heeft u waarschijnlijk wel ingecalculeerd, maar geldt dat ook voor de kosten van de behandeling uw hond van een ernstig (verkeers)ongeluk of een levensbedreigende ziekte?

   Het kan zijn dat er een dure operatie nodig is om hem er bovenop te helpen. Op zo’n moment wilt u niet voor het dilemma komen te staan dat u vanwege de kosten uw hond niet kunt laten behandelen.

   De premie bij ‘vroeg’ verzekeren is veel lager dan wanneer u op latere leeftijd een verzekering afsluit. Verzekeren op jonge leeftijd heeft het bijkomende voordeel dat uw dier meestal kosteloos gechipt wordt en castratie/sterilisatie meeverzekerd kan worden.

   112huisdier.nl

   Op de website verzekerjehuisdier vindt u een handig overzicht van de verschillende aanbieders van verzekeringen met de mogelijkheid om de kosten, de dekking en de vergoedingen met elkaar te vergelijken.

   Petplan en Reaal Dier & Zorg Verzekeringen

   Wij hebben vertrouwen in Petplan en Reaal Dier & Zorg Verzekeringen. Naar onze ervaring zijn deze betrouwbaar, vergoeden de meeste aandoeningen, hanteren redelijke tarieven en hebben duidelijke voorwaarden. Op de websites van proteq en petplan kunt u vrijblijvend de gegevens van uw hond invullen en zo de premie bepalen. Het is belangrijk dat u niet alleen naar de kosten van de premie kijkt maar ook naar de omvang van dekking en vergoeding. Klik op onderstaande logo’s/banners om naar de websites te gaan.

    

   Huisdierenziekenfonds voor uw asieldier

   Sinds mei 2010 is er voor minima een Huisdierenziekenfonds; een uniek initiatief van Petplan. Deze sterk gesubsidieerde verzekering voor hond en kat maakt een bezoek aan de dierenarts mogelijk voor eigenaren die dat anders niet zouden kunnen betalen. Een van de voorwaarden is dat de verzekering betrekking heeft op een asieldier. Voor de voorwaarden en om te zien of u in aanmerking komt voor deze verzekering, klik hier.

   Neem contact op

   Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons op 0345 57 3211 of vul het contactformulier in.

   Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.